Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Letu štuke novi album promoviraju koncertom u Tvornici, gostuje i Rundek

  Dugoočekivani četvrti studijski album ‘Topla voda’ (Menart) po promotivnoj će cijeni biti u prodaji subotu17.11. u zagrebačkom Velikom pogonu Tvornice kulture, gdje popularnu bosanskohercegovačku grupu Letu štuke čeka koncertna promocija. Album će u službenoj prodaji biti od ponedjeljka, 19.11. 

  Štuke koncertnu promociju albuma nastavljaju 30.11. u Ljubljani u Orto baru, 22.12. u Domu omladine u Beogradu, a u prvoj polovici 2019. planira se i koncert u Sarajevu.

  Albumu nam donosi devet novih skladbi iz pera Dine Šarana u kojima se, kako i sam autor ističe, isprepliću društveno angažirane teme s onim ljubavnima, koje nose nova iskustva i nove impresije što pridonosi i njegovoj raznolikosti u zvučnoj kombinaciji analogije i elektronike. Budući da inspiraciju pronalazi u svom životu, sve što se događa oko njega Šaran pokušava ljudima prezentirati bez neke banalnosti za koju smatra da je ionako danas ima previše. Publika se već imala prilike upoznati s uvodnim singlovima ‘Bože zdravlja’, ‘Supermarket’, ‘Bočice’ i najnovijim, satiričnom poskočicom, ‘Zemlja gori’ u suradnji s Dubiozom kolektiv iza čijeg aranžmana stoji Brano Jakubović. Za preostale aranžmane i produkciju albuma zadužen je bio Bojan Ahac, novo ime u kreativnom timu grupe.

  Sudeći prema prvim izlaznim recenzijama možemo zaključiti kako je album ‘Topla voda’ dosljedan nasljednik prethodnika ‘Letu štuke’ (2005.)‘Proteini i ugljikohidrati’ (2008.) i ‘Brojevi računa’ (2011.) s kojim će, ne sumnjamo, još više učvrstiti svoj kultni status u regiji.

  Letu štuke’ su odradili odličan posao s albumom koji je, baš poput Šarana, slojevit, ni u jednom trenu jednoznačan, s lucidnim opservacijama o okruženju i muško-ženskim odnosima te posve lišen žanrovskih stega’ (Slobodna Dalmacija, Zlatko Gall)

  ‘Topla voda’ prijelomni je album u životu Štuka, života koji će, nadajmo se potrajati.’ (Večernji list, Hrvoje Horvat).

  ‘Ovo je pop-album teške kategorije, koji pokazuje Šarana i sastav kako idu u korak s vremenom i kako se unatoč rastućoj rezignaciji ne predaju.’ (muzika.hr, Zoran Tučkar)

  Štukama će se u Tvornici pridružiti Darko Rundek i Igor Pavlica na trubi, a publiku očekuju i izvedbe nekih skladbi u akustičnoj formi u kojoj Štuke još nismo imali prilike čuti! 

  Vrata Tvornice se otvaraju u 20h, a službeni početak koncerta je u 21h. Ulaznice po cijeni od 95kn potražite na sljedećim prodajnim mjestima:

  Ticketshop.hr

  Dirty Old Shop (Tratinska 18)

  Rockmark (Berislavićeva 13)

  Dallas Records (Paromlinska 49/1)

  Dallas Music Shop Rijeka (Splitska 2A)

  Više o koncertu: 

  LETU ŠTUKE – Tvornica kulture – 17/11/18

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog