Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Ekonomska škola domaćin učenicima iz Španjolske, Mađarske i Poljske

  Ekonomska škola Braća Radić  od danas je ponovo domaćin međunarodnom susretu učenika i nastavnika, a ovoga puta riječ je o projektu o društvenoj inkluziji u poduzetničkim vještinama programa Erasmus+ ( ENTREPRENEURIAL YOUNG CITIZENS OF MODERN EUROPE ).

  Do 23.studenog u našem gradu boravit će učenici iz Španjolske, Mađarske i Poljske i zajedno s učenicima Ekonomske škole sudjelovati u radionicama koje će poticati društvenu inkluziju i razvijati poduzetničke vještine.

  Osim u školi, radionice će se održavati i u vrtiću „Sunčev sjaj Nazaret“ gdje će se sudionici upoznati s metodama Montessori pedagogije i nastavnim sredstvima koja se koriste u vrtiću pri primjeni tih metoda, a družit će se i sa starijim osobama u Centru Amadea, članovima Udruge Neven te u Osnovnoj školi “Vladimir Nazor”.

  Cilj projekta je senzibilizirati srednjoškolce za uključivanje u volontiranje i rad u lokalnoj zajednici kao i smanjenje nezaposlenosti pokretanjem vlastitog posla u uslužnim djelatnostima. U tu svrhu polaznicima će biti predstavljen proces otvaranja mini kompanije i osvještavanje potrebnih poduzetničkih vještina za svaku aktivnost u kojoj sudjeluju.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog