Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Vratiti voćare na Jabučine dane

  Udruga voćara “Voćar Đakovština”, Hrvatska poljoprivredno-šumarska savjetodavna služba i Turistička zajednica grada organiziraju i ove godine Jabučine dane koji će se održati u petak u Gradskoj nastavno-sportskoj dvorani.

  Otvorenje je u 11 sati, a osim izložbe, prodaje i degustacije jabuka, voćnih prerađevina i drugih proizvoda, predviđen je i okrugli stol o mogućnostima korištenja sredstava iz Mjera ruralnog razvoja kod višegodišnjih nasada.

  Predsjednica Udruge voćara Ružica Blažević očekuje da će ove godine sudjelovati više voćara, odnosno proizvođača jabuka nego je to bilo dosad.

  “Očekujemo između 80 i 90 izlagača od kojih se nadamo da će biti trećina jabučara”, kaže predsjednica Udruge voćara ističući da se posljednjih nekoliko godina smanjilo zanimanje voćara za sudjelovanje na toj manifestaciji.

  “Pripremajući ovogodišnje Jabučine dane konstatirali smo da se smisao te manifestacije gubi jer bude prisutno najmanje voćara i stoga smo odlučili da manifestacija traje jedan dan i vraćamo se nekoj nadi da će se voćari odazvati u većem broju, bez obzira na tešku situaciju”, zaključuje predsjednica Udruge voćara Ružica Blažević.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  Blog