Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Za poduzetničke ideje 44.000 kuna

  Osječko-baranjska županija i ove godine nastavlja svoj jedinstveni projekt poticanja razvoja malog i srednjeg poduzetništva pa je danas potpisan Ugovor o sponzorstvu najbolje poduzetničke ideje na području Osječko-baranjske županije u 2018. godini. U ime Osječko-baranjske županije ugovor je potpisao zamjenik župana Goran Ivanović, a ostali potpisnici su predstavnici Cestinga, HGK Županijske komore Osijek i Slatinske banke.

  Ukupni fond nagrada u natječaju za 2018. godinu iznosi 44.000 kuna, s time da će prva nagrada iznositi 10.000 kuna, druga 8.000, treća 6.000 kuna te deset nagrada po 2.000 kuna. Natječaj će biti objavljen na Internet stranicama Osječko-baranjske županije 19. listopada, a traje 40 dana.

  – Osječko-baranjska županija svojim mjerama i aktivnostima nastoji izravno i aktivno pridonijeti stvaranju pretpostavki i okruženja stimulativnog za razvoj poduzetništva. Riječ je o kreditiranju poduzetnika, informiranju i edukacijama, poticanju osnivanja poduzetničkih zona, poticanju razvoja “start-up” poduzeća i drugim mjerama. Jedan od značajnih projekata u tom području je i projekt “Najbolja poduzetnička ideja”, pokrenut još 2006. godine, kako bi poticali “start-up” poduzetnike,  ali i osobe koje tek razmišljaju o ulasku u svijet poduzetništva, na stvaranje novih proizvoda, odnosno usluga koji se mogu ponuditi tržištu. Dosadašnji natječaji su ispunili svoj osnovni cilj. Stvorili su pozitivnu poduzetničku klimu te bili poticaj poduzetnicima početnicima i fizičkim osobama u njihovom nastojanju da budu što uspješniji u svojim poslovnim poduhvatima – rekao je zamjenik župana Goran Ivanović.

  Foto: OBŽ

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog