Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Roseta obilježila Dan zdravih dojki

  Danas se obilježava i Dan zdravih dojki, kao podsjetnik djevojkama i ženama u Europi na važnost čimbenika koji se odnose na način života, a koji mogu utjecati na zdravlje njihovih dojki u budućnosti i spriječiti rak dojke, te ulogu koju rano otkrivanje ima u borbi protiv raka dojke. Za razliku od Dana ružičaste vrpce, kada se govori o liječenju raka, na današnji dan upozorava se na važnost prevencije karcinoma dojke. Ovaj se dan obilježava u sklopu listopada, mjeseca podizanja svijesti o raku dojke diljem svijeta.

  Obilježavajući na različite načine Mjesec borbe protiv raka dojke, Udruga žena za borbu protiv raka Roseta za svoje je članice organizirala dvodnevni boravak u Krapinskim toplicama. Osim kupanja i rekretivnih aktivnosti u poznatom lječilištu, žene operirane od raka dojke posjetile su i Muzej krapinskih neandertalaca u Krapini, pogledale monodramu Ecije Ojdanić ‘Bobočka ili drugih sto stranica Filipa Latinovicza’, te na povratku razgledale i Dvorac Trakošćan.

  Do kraja mjeseca Roseta  planira organizirati još jedno edukativno predavanje i time zaokružiti obilježavanje Mjeseca borbe protiv raka dojke.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog