Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Objavljena prodaja 30 nekretnina Pan Trgoprometa u stečaju

  Temeljem odluke Skupštine vjerovnika Pan Trgoprometa d.d. u stečaju danas je, kako doznajemo od stečajanog upravitelja Tihomira Zeca, objavljen oglas za prodaju nekretnina te tvrtke.

  Stečajni postupak je otvoren u ožujku 2017. godine, ova prodaja nekretnina je prva i riječ je o 30 nekretnina od kojih se dvadeset nalazi na području Đakova i okolice, a deset preostalih je na brodskom području, objašnjava Zec. Deseet nekretnina će biti prodavano sudskim putem, putem elektroničke dražbe, a preostalih dvadeset usmenim javnim dražbama pred javnim bilježnikom.

  Nekretnine s područja Đakova i okolice prodavat će se na dvije prodaje koje će se održati 15. i 16. studenoga u uredu javnog bilježnika Nikole Brača, prema početnim cijenama sukladno procjeni sudskog vještaka, a koje je prihvatila Skupština vjeronika, najavljuje stečajni upravitelj. U slučaju da se nekretnine ne prodaju zakazivat će se nove dražbe uz umanjenje početne cijene za 25 posto do konačne prodaje.

  Ovim oglasom za prodaju nekretnina Pan Trgoprometa nisu obuhvaćene sve nekretnine, nego one koje su u lošem, derutnom stanju i koje nisu u funkciji, ističe stečajni upravitelj Tihomir Zec navodeći da je prvoj prodaji namijeneno oko polovice ukupnih nekretnina Pan Trgoprometa d.d. u stečaju.

  I ostale nekretnine mogle bi se uskoro naći na prodaji, objašnjava stečajni upravitelj dodajući da postoji zanimanje i upiti za njihovu kupovinu.

   

  Foto: Ilustracija

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog