Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Za proširenje kuhinje još 763 tisuće kuna

  Nakon okončanja prve faze u kojoj je u projekt proširenja kuhinje uloženo 500 tisuća kuna vlastitih sredstava, đakovački Dom za starije i nemoćne nastavlja s radovima na toj investiciji.

  Ravnateljica Branka Barna ističe da je vrijednost radova druge faze 763 tisuće kuna, a da je 200 tisuća osiguralo Ministarstvo regionalnog razvoja kroz Program održivog razvoja lokalne zajednice o čemu je ugovor potpisao župan Ivan Aušić. Preostalih 563 tisuće vlastita su sredstva Doma za starije i nemoćne.

  Ukupna vrijednost radova prve i druge faze je 1,2 milijuna kuna, a najnoviji radovi, koji su započeli jučer, trebali bi biti gotovi u roku od tri mjeseca tako da bi za sljedeću godinu ostalo samo opremanje kuhinje, navodi ravnateljica.

  Proširenje kuhinje Doma za starije i nemoćne bilo je nužno zbog povećanja kapaciteta.

  “Kuhinja je građena prije 40 godina kada je kapacitet Doma bio za sto korisnika, a u međuvremenu je broj korisnika porastao na 240, a dnevno se kuha i 50 do 60 obroka za vanjske korisnike, morali smo implementirati HACCP sustav i morali smo jednostavno proširiti jer je kapacitet kuhinje postao premali”, objašnjava ravnateljica Doma za starije i nemoćne Branka Barna.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog