Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Za aglomeraciju Punitovci 6,5 milijuna kuna

  Osim rješavanja imovinsko-pravnih odnosa u Krndiji, Općina Punitovci, kako ističe načelnica Jasna Matković, agnažirana je i o oko projekta aglomeracije Punitovci.

  O tome je bilo riječi i na prošlotjednom sastanku u Hrvatskim vodama koji je inicirao župan Ivan Anušić, a na kojemu je dogovoreno da se projekt Aglomeracije Punitovci, pojašanjava načelnica, nastavi u iznosu od pet milijuna kuna sredstava Hrvatskih voda i milijun i pol kuna vlastitih sredstava.

  “Đakovački vodovod će raspisati javnu nabavu za izvođača radova, a nakon toga bi na proljeće ili možda još do kraja ove godine ako posluže vremenske prilike započeli radovi na izgradnji sustava odvodnje na području općine”, ističe načelnica Jasna Matković.

  Projekt Aglomeracije Punitovci podrazumijeva rješavanje odvodnje u Josipovcu, Jurjevcu i Punitovcima, a predviđeno je i pripajanje Gorjana, Tomašanaca i Širokog Polja.

  Iznos koji je osiguran iz Hrvatskih voda trebao bi se uložiti u sljedeće dvije do tri godine , istodobno bi se trebale izraditi studije izvedivosti za nominaciju aglomeracije Punitovci za sredstva EU. O tome će, kako najavljuje načelnica, biti riječi i na sljedećoj sjednici Općinskog vijeća na kojoj će biti predstavljen projekt.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  Blog