Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Učenici Nazorove škole obilježili Europski dan jezika

  U povodu obilježavanja Europskog dana jezika učiteljice stranih jezika i učenici Osnovne škole “Vladimir Nazor” danas su na gradskom korzu upoznali prolaznike sa  zanimljivostima vezanim uz različite europske jezike, propitali njihovo znanje stranih jezika kratkim porukama i pozdravima te ih upoznali s najčešće korištenim rečenicama u govornoj komunikaciji na engleskom, njemačkom i mađarskom jeziku, dozanejmo od ravnatelja Andrije Šuška.

  U kratkim jezičnim pitalicama i izazovima prolaznici su imali priliku osvojiti simbolične nagrade, ali i osvijestiti važnost učenja stranih jezika .

  Osnovni cilj današnjih aktivnosti, koje su održane u sklopu planiranog Kurikuluma aktiva stranih jezika u OŠ Vladimir Nazor, je promicanje jezične i kulturne raznolikosti te poticanje učenja stranih jezika u školi i izvan nje kao dio cjeloživotnog učenja pojedinca.

  Osnovna škola Vladimir Nazor prepoznatljiva je po njegovanju trojezičnosti, učenici već od prvog razreda imaju priliku učiti dva strana jezika engleski i njemački, a od trećeg razreda i mađarski jezik. Nastava stranih jezika primjerena je dobi učenika, primjenjuju se suvremeni oblici rada uz korištenje informatičke tehnologije i multimedije te je takvo interaktivno učenje učenicima zanimljivo i poticajno.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  Blog