Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • U kolovozu 176 prometnih nesreća

  U mjesecu kolovozu na području PU osječko – baranjske evidentirano je 176 prometnih nesreća, od čega jedna s poginulim osobama, 69 s ozlijeđenim osobama i 106 s materijalnom štetom, objavila je policija.

  U prometnim nesrećama ukupno je stradalo 96 osoba od kojih je jedna osoba poginula, 23 osobe su zadobile teške tjelesne ozljede, a 72 lake tjelesne ozljede.

  Najviše prometnih nesreća, odnosno 32 dogodilo se zbog nepropisne i neprilagođene brzine, 31 oduzimanje prednosti prolaska, 21 nepropisno kretanje kolnikom, 19 nepropisno uključivanje u promet, 17 nepropisna vožnja unazad i 14 nepropisno skretanje.

  U 32 prometne nesreće u kojima je uzrok bila nepropisna i neprilagođena brzina ukupno je stradalo 28 osoba od čega je 1 osoba poginula, 5 osoba je zadobilo teške tjelesne ozljede i 22 osobe su zadobile lake tjelesne ozljede.

  U 20 prometnih nesreća počinitelji su imali alkohola u krvi, u kojima su četiri osobe zadobile teške tjelesne ozljede i osam je osoba zadobilo lake tjelesne ozljede.

  Prema danima u tjednu, najviše prometnih nesreća evidentirano je srijedom (30), slijedi petak (29), subota (26), utorak i četvrtak (25), ponedjeljak (22) i najmanje nedjelja (19).

  Prema dobu dana najviše prometnih nesreća evidentirano je u vremenu od 8 do 12 sati – čak 63 , te 44 od 16 do 20 sati.

  Mladi vozači sudjelovali su u 33 prometne nesreće, od čega u jedanaest s ozlijeđenim osobama i 22 s materijalnom štetom. U navedenim prometnim nesrećama ukupno je stradalo 15 osoba.

  Foto: Arhiva RĐ

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog