Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Zastupnik Čuraj posjetio Satnicu Đakovačku

  Jučer je saborski zastupnik HNS-a Stjepan Čuraj  sudjelovao u radnom sastanku o postojećim i novim projektima općine Satnica Đakovačka s načelnikom Željkom Šimićem.

  Načelnik Šimić je prezentirao 14 projekata u fazi provedbe među kojima se ističu projekt izgradnje nerazvrstane ceste uz Jezerce, koji spaja državnu i županijsku cestu, u iznosu od 2,5 milijuna kuna i projekt rekonstrukcije zgrade javne namjene u odgojno obrazovnu zgradu u visini od 2,8 milijuna kuna.

  U fazi pripreme je 5 projekata među kojima su projekti izgradnje višenamjenske zgrade (ambulanta obiteljske medicine, ordinacija dentalne medicine, dječji vrtić, ljekarna), izgradnja energetski učinkovite javne rasvjete, te izgradnja sustava grijanja i hlađenja u Domu kulture u Satnici Đakovačkoj.

  Čuraj je raspravljao o mogućnostima ostvarenja tih projekata, te je zaključio kako upravo ovakvi posjeti predstavljaju dodatnu vrijednost u njegovom izvrašavanju saborskih dužnosti, te je podsjetio da svi saborski zastupnici imaju odgovornost voditi brigu o kraju iz kojeg su i došli.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  Blog