Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Web anketa: Treba li đakovačkim ugostiteljima dopustiti prijenos utakmica na terasama?

  Gdje će se gledati utakmice Svjetskog nogometnog prvenstva 2018. u Đakovštini? Hoće li se pobjede hrvatske nogometne reprezentacije slaviti u đakovačkoj Jelačićevoj ulici? Pitanja su to koja muče mnoge naše sugrađane, ali još i više vlasnike ugostiteljskih objekata. Naime, kako smo već pisali, proširila se vijest da će se u gradu striktno provoditi Zakon o buci te da vlasnici lokala ne smiju postavljati televizore na ljetne terase svojih objekata.

  Svjetsko nogometno prvenstvo bilo je tema i emisije ‘Izravno’ u ponedjeljak. Gostovali su nogometni menadžer Miroslav Bičanić, predsjednica Ceha ugostitelja Nada Prskalo Ališić i bivši nogometaš Stjepan Jukić.

  -Svjetsko prvenstvo pratit će se u ugostiteljskim objektima, ali Zakon nalaže, što se tiče terasa, da se ne bi smjeli iznositi televizori na terase da bi se gledalo taj sportski događaj. Međutim, moguće je postaviti televizor tako da se on vidi s terase, ali da ne bude na otvorenom. Moguće je i unutar kafića postaviti ozvučenje, tako da se čuje i na terasi, rekla je predsjednica Ceha u emisiji Radio Đakova.

  Kakva će to onda biti nogometna atmosfera, pitali smo.

  -Nogometna atmosfera sigurno će biti malo lošija, međutim, Zakon to već odavno nalaže, ne samo za Đakovo, nego za cijelu Hrvatsku – negdje će se to provoditi, negdje ne. To nije ni do inspektorica koja je na području Đakova. Televizori su elektronski i ne bi trebali biti na terasama, odgovorila je Prskalo Ališić.

  U ovotjednoj Web anketi pitamo vas:

  Treba li đakovačkim ugostiteljima dopustiti prijenos utakmica na terasama?

  View Results

  Loading ... Loading ...

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog