Friend Links

  • Cheap NFL Jerseys
  • China Wholesale Jerseys Online
  • “Ovaj grad ne zaslužuje biti grad bez ljudi…”

    Redakciji Radio Đakova stiglo je priopćenje upućeno gradskim čelnicima koje u cijelosti prenosimo.

    “Gospodo, gradonačelniče i dogradonačelnici,

    Grad kao institucija ima zadaću voditi brigu, okupljati i stvarati sadržaje i uvjete za dostojan život svojih građana, biti im na usluzi, socijalno osjetljiv, živjeti njihove probleme, komunicirati s gospodarstvenicima i upoznavati njihove situacije, o čemu Vi naravno pojma nemate.

    Ponašate se kao hladni bankari ili nekad poreznici koji su hodali po tavanima i bešćutno kupili ljudima zadnju koricu kruha.

    Tako vi ovih dana, demonstrirate silu i šaljete, odnosno kako kažete “šišate” opomene kojima odmah idete na ovršni postupak, pa čak i kad stanje nije usklađeno, kad računi nisu uopće niti izdani ili ste si ih vi dva dana ranije sami isprintali…. i to sve svojim građanima.

    Ponašate se osvetnički, a jedini način na koji komunicirate s njima su sud i sudske tužbe.

    Dok vas trojica uredno primate plaće, na račun tih istih građana, ne pada vam na pamet pogledati oko sebe i vidjeti da ljudi ostaju bez posla, da odlaze jer ovdje ne vide nikakav smisao niti sadržaj koji nudite… da su poslodavci u problemima… jer dok se bavite samo sobom i osobnim odmazdama narušili ste odnose i klimu u ovom nekad prelijepom gradu u kojem se rado i s ponosnom živjelo.

    Ovaj grad ne zaslužuje biti grad bez ljudi…”, ističe se u priopćenju upućenom gradskim čelnicima.

    Komentirajte

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

    Blog