Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Biciklistkinja naknadno preminula

  Jutros oko 9 sati na semaforiziranom križanju Splitske i Kvaternikove ulice, a ne Frankopanske i Gupčeve, kako je ranije objavljeno, dogodila se prometna nesreća, nalet manjeg teretnog automobila na biciklistkinju koja je uslijed zadobivenih ozljeda naknadno preminula, izvijestila je PU osječko-baranjska.

  Stradala žena je rođena 1954. godine, a na nju je naletjelo vozilo kojim je upravljao sedamdeset sedmogodišnji vozač. Teretno vozilo je prednjim dijelom udarilo u prednji kotač bicikla kojom prilikom je biciklistkinja pala i zadobila ozljede od kojih je sat vremena kasnije  preminula.

  Operativno komunikacijski centar PU osječko-baranjske izvijestio je o još jednoj teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila između Donje Motičine i Martina, a u kojoj su dvije osobe, pri sudaru osobnog automobila i teretnog vozila, smrtno stradale. Smrrano stradale osobe su iz osobnog automobila, dok su dvije osobe iz teretnog vozila zatražile liječničku pomoć. Očevid je u tijeku i promet se odvija obilaznim pravcima.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  Blog