Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • “Zaposli se u Hrvatskoj”

  Hrvatski zavod za zapošljavanje u suradnji s Ministarstvom rada i mirovinskog sustava pokrenuo je kampanju “Zaposli se u Hrvatskoj” s ciljem boljeg informiranja javnosti o aktivnostima i mjerama aktivne politike zapošljavanja. Kampanja je usklađena s novim proaktivnim pristupom Zavoda svojim korisnicima, nezaposlenim osobama i poslodavcima, a naglasak je na aktivaciji domaće radne snage te informiranju šire javnosti o mogućnostima korištenja mjera aktivne politike zapošljavanja i projektima financiranim iz Europskog socijalnog fonda.

  Javno predstavljanje aktivnosti održat će se danas na đakovačkom korzu od 15 do 18 sati kada će svi zainteresirani moći dobiti informacije o zapošlojavanju i mjerama aktivne politike zapošljavanja.

  Vlada RH osigurala je više od 1,6 milijardi kuna za provedu paketa mjera aktivne politike zapošljavanja “Od mjere do karijere ” u 2018. godini.

  Naglasak je stavljen na potporu za samozapošljavanje koja je ove godine uvećana do 55.000 kuna, a omogućena su i udruživanja. Novost je potpora za prvo zapošljavanje, odnosno pripravništvo s naglaskom na privatni sektor koja je vrlo važna za mlade koji tek ulaze na tržište rada.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog