Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović u ponedjeljak u Đakovu

  Današnjom svečanošću na kojoj će župan Ivan Anušić uručiti nagrade zaslužnim pojedincima i institucijama počinje obilježavanje Dana Osječko-baranjske županije koje se nastavlja u subotu svečanom sjednicom Skupštine na kojoj će biti i predsjednica Republike Kolinda Grabar Kitarović.

  Ona će, naime, od 1. do 4. lipnja premjestiti svoj ured u Osječko-baranjsku županiju, odnosno Osijek. Osim susreta sa županijskim i gradskim čelnicima, u petak će primiti i đakovačko-osječkog nadbiskupa Đuru Hranića te predstavnike udruga i građana. Obići će također nekoliko ustanova i privrednih subjekata među kojima i tvrtku Inspecto u Nemetinu.

  Tijekom boravka u Osječko-baranjskoj županiji predsjednica će posjetiti i Valpovo, Belišće, Donji Miholjac i Našice i još neka mjesta, a zadnjeg dana , u ponedjeljak, bit će nazočna potpisivanju ugovora o dodjeli na korištenje nekretnina županiji. Nakon toga, u Beketicnima će posjetiti OPG najboljeg mladog poljoprivrednika Ivana Gašića te završiti svoj posjet u Đakovu gdje je predviđen obilazak tvrtke Ancona i susret s pripadnicima Treće gardijske brigade Kune.

   

   

  Foto: Arhiva RĐ

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog