Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Koncertna promocija novog albuma grupe Detour “Tourdetour”

  Nakon sjajnih rasprodanih koncerata u Tvornici kulture, Vintage Industrial Baru i posljednjeg, ovog Valentinova uz Pavel u K.D. ‘Vatroslav Lisinski’, jedan od vodećih pop sastava na sceni i miljenici publike i glazbene struke, grupa Detour, najavljuju svoj najveći koncert u karijeri koji će se dogoditi 8.12. u zagrebačkom Domu sportova.

  Nakon četiri studijska albuma, za jesen Detourovci, vlasnici Porina za najbolji pop album te pjesmu godine, pripremaju izlazak novog, dugoočekivanog studijskog albuma naslovljenog ‘Tourdetour’ s kojeg su široj publici već poznati singlovi ‘Zaljubila sam se’, ‘Biram’ i ‘Bez tebe’.

  Detour se svojim prepoznatljivim elektro acoustic zvukom tijekom 10 godina postojanja izdvojio na domaćoj glazbenoj sceni ne samo hitovima, već i sjajnim live nastupima pa nas, zasigurno, 8.12. u  Domu sportova očekuje prava koncertna poslastica.

  Sve daljnje informacije o početku pretprodaje ulaznica i drugim detaljima vezanima uz koncert slijede uskoro, a do tad sve pojedinosti pratite na službenoj Facebook event stranici koncerta.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog