Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Učenik Mario Butković drugi u Hrvatskoj u dizajniranju računalom

  Mario Butković, učenik Srednje strukovne škole Antuna Horvata, osvojio je drugo mjesto na državnom natjecanju u dizajniranju računalom učenika strojarskih zanimanja koje je održano 12. i 13. travnja u Tehničkoj školi u Slavonskom Brodu.
  Ukupno četrdeset i troje učenika iz cijele Hrvatske, među kojima i učenici Srednje strukovne škole Antuna Horvata, natjecalo se u područjima CNC tehnike glodanja i tokarenja te dizajniranja pomoću računala AutoCAD i CATIA.
  Organizatori ovog natjecanja, uz Tehničku školu, bili su : Ministarstvo znanosti i obrazovanja, Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih te Upravni odjel za društvene djelatnosti Brodsko-posavske županije.
  I ove godine je Državno natjecanje bilo uspješno za Srednju strukovnu školu Antuna Horvata, ističe ravnatelj Mirko Ćurić. Niz plasmana među najbolja tri učenika u Hrvatskoj, koji traje već pet godina zaredom, nastavio je učenik Mario Butković, koji je u Dizajniranju računalom AutoCad, pod mentorstvom Drage Marića, osvojio odlično drugom mjesto u Republici Hrvatskoj. Uspjeh je tim veći, jer je većina učenika na natjecanju iz specijaliziranih škola koje su puno bolje opremljen od đakovačke škole, ali je i ovaj rezultat dokaza da se i unatoč tome mogu postizati uspjesi, ocjenjuje ravnatelj Ćurić.
   

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog