Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Odlični Mayales 20. travnja nastupa u zagrebačkoj Tvornici

  Nakon što je kritika proglasila album “Simbol za sunce” jednim od najboljih u 2017. godini, vrijeme je da Mayalesi pokažu koliko su dobri uživo. U velikoj dvorani Tvornice kulture, 20. travnja, bend će pokazati svu svoju moć. Devet pravovjernih junaka domaće glazbene scene predvođenih autorima Petrom Beluhanom (vokal), Vladom Mirčetom (gitara) te Lukom Gečekom (gitara), predstavljaju svoj sanjivi pop rock umočen u psihodeliju nekih prošlih i budućih vremena, nebeske melodije i prepoznatljive gitarističke rifove. Koncertnu postavu upotpunjuju i producenti albuma Jure Ferina i Pavle Miholjević (Svadbas), odnosno bubnjar Edi Grubišić Cipal (Detour, ex TBF, Bilk) te mladi basista Roni Nikolić (NLV). Da bi čitavi cirkus doista opravdao sjajne recenzije svojih posljednjih koncertnih ukazanja, ekipi Mayalesa pridružuju se pjevačica Nikolina Kovačević (Dementronomes) te Ivan Božanić (Pips Chips & Videoclips, ABOP, Krijes) kao fx ton majstor.

  “Na stranu sva PR bombardiranja, počešljani intervjui i ispeglane fotke. Iza svega stoji devet smrtnika, frikova koji su opasno napaljeni izvesti Simbol za sunce pred tolikim auditorijem i velikom produkcijom. Godinu dana krvavo šljakamo za ovaj koncert, brdo gigova pred praznim i punim gledalištem, popili smo mjesečni promet prosječne birtije, zaribali brdo obiteljskih i poslovnih obveza… Mogao bi blebetati o rock&rollu, ustvari se radi o vrhunskoj mjuzi i sjajnoj ekipi (neprocjenjivo).” – rekao je Petar Beluhan, duhovni i vokalni vođa benda.

  Od nedavno su na Youtubeu dostupne četiri pjesme grupe Mayales nastale tijekom live sessiona u zagrebačkom Katranu. Vodećem, autorskom trojcu Petru Beluhanu, Vladimiru Mirčeti i Luki Gečeku pridružili su se producenti njihova posljednjeg albuma “Simbol za sunce” Jura Ferina (klavijature) i Pavle Miholjević (gitara) te Roni Nikolić na basu i Edi Grubišić Cipal na klavijaturama i izveli su pjesme „Most”, „Simbol za sunce”, „Dođi tu” i „Među tajnim tajnama”. Osnovna zamisao benda je objaviti ove godine DVD na kojem bi se između ostalog našao i ovaj Katran sessions kako bi se dolično proslavilo 25 godina od nastanka sastava.

  Ulaznice za koncert u Tvornici možete pronaći na: https://www.entrio.hr/event/mayalesutvornici-kulture–4869 http://www.eventim.hr/hr/izvodjac/mayales-915/profile.html Cijena ulaznice je 70 kuna, a na dan koncerta 90 kuna.

  Foto: Matej Čelar

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog