Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • JINXI bude nostalgiju novim singlom “Ako si rođen u pogrešno vrijeme”

  Nakon velikih uspješnica Jesmo li dobro’, ‘Maradona’ featuring Davor Gobac i posljednjeg ‘Easy’, s aktualnog albuma Jinxa ‘Pogrebi & Pomiriši’ stiže još jedan singl prepoznatljivog alt pop zvuka!

  ‘Ako si rođen u pogrešno vrijeme’ četvrti je singl s albuma koji će uskoro proslaviti svoju prvu obljetnicu, a od samog izlaska kritičari i publika slažu se kako je novo izdanje Jinxa samo još jedan highlight benda u nizu besprijekornih tonova koji neodoljivo izazivaju nostalgiju djetinjstva, a kao što i sam singl kaže, osjećaj pripadanja krivom vremenu..

  “Ovo je prvi službeni lyrics video za neku pjesmu Jinxa. Naravno da je cheap…I ovo vrijeme je cheap. Ako si rođen u pogrešno vrijeme.” (Coco Mosquito)

  Novim nostalgičnim singlom, ali i brojnim legendarnim hitovima Jinxi će nas 4.5. u Domu sportova vratiti u neko ‘pravo vrijeme’, a zajedno s predgrupom Artan Lili prirediti još jednu glazbenu večer za pamćenje.

  Novi singl, kao i cijeli album autorski potpisuje Coco Mosquito, a lyric video potpisuje Penrose Visuals. Glazbena kombinacija Jinxa i Artan Lili uskoro će biti pojačana novim imenima!

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog