Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Košarkaši izborili završni turnir

  Košarkaši Đakova u posljednjem, 18. kolu ovosezonske Druge lige ISTOK ugostili su ekipu KK VINKOVCI te upisali uvjerljivu pobjedu rezultatom 94:64 ( 45:31 ). Uspjeli su tako đakovački košarkaši, nakon dosta godina, na vrlo upečatljiv način osvojiti naslov prvaka na ISTOKU. Jedan poraz ove sezone i 15 pobjeda govore o uvjerljivosti ovogodišnjeg rezultata, ocjenjuje predsjednik Robert Majstorović. Posljednje kolo ujedno je imalo i humanitarni karakter gdje je domaćin nastojao prikupiti donacije za potrebitog sugrađanina Zvonimira. U akciji su sudjelovali i gosti iz Vinkovaca i RK Đakovo.
  Najefikasniji igrač bio je Antun Hrkač koji je postigao 23 poena, Kristijan Vladović 16, Stjepan Hajduković 14, Ivan Car 12, Matej Češkić 11, Ivan Miličević 7, Marko Martinović 5, Marko Tadić 4, Miron Češkić 2, a nastupili su još Matej Blažević, Luka Dujmić, Mario Hardi i Marin Namjesnik.
  Osvojenim prvim mjestom Đakovčani su se plasirali na završni turnir pobjednika drugih liga koji će se održati u Labinu od 25. – 29. travnja. Uz đakovačku ekipu, sudionici su: KK DUBRAVA, KK MEĐIMURJE, KK DUBROVNIK i domaćin KK RUDAR.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog