Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Humanitarna akcija “Srce na dlanu”

  Osnovna škola Josipa Antuna Ćolnića pokrenula je Humanitarnu akciju „Srce na dlanu“ kojoj je cilj prikupljanje novčanih sredstava za pomoć obitelji bez oca, a svu brigu o četvero maloljetne djece osnovnoškolskog i predškolskog uzrasta, koji polaze ovu školu, preuzela je nezaposlena majka.

  Sva prikupljena novčana sredstva koristit će obitelji za poboljšavanje uvjeta školovanja, zadovoljavanje potreba za prehranom i odjećom te za ublažavanje i sprečavanje socijalne isključenosti kao posljedice nedostatka materijalnih sredstava za život.
  Građani se mogu priključiti akciji kupnjom ulaznice i dolaskom na humanitarni koncert koji će se održati sutra, 11. travnja, s početkom u 19:30 u nastavno – sportskoj dvorani Osnovne škole Josipa Antuna Ćolnića.

  Na koncertu nastupaju brojni đakovački bendovi, a među njima TS Izvor, Slavonia band, Dyaco, Zvona, Kas, Lucky band, Inat slavonski, Slavonski vez, Đakovčanke i Bećarine, a za one drugačijeg glazbenog izričaja Cotyda, Vox te Goran Bošković iz grupe Fluentes.

  Novčani prilog može se uplatiti i na žiro–račun HR38 2340 0091 5109 2644 7 koji je otvoren za ovu namjenu. Za vrijeme održavanja humanitarnog koncerta prodavat će se učenički radovi, suveniri, hrana i piće.
  Akcija traje do 11. svibnja.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog