Friend Links

  • Cheap NFL Jerseys
  • China Wholesale Jerseys Online
  • Đakovački bogoslovi postali prvaci pa zapjevali “Ne dirajte mi ravnicu”

    Đakovački bogoslovi jučer su postali ponosni prvaci u nogometu VII. kongresa bogoslova Crkve u Hrvata, piše na Facebooku Bogoslovno sjemenište Đakovo. Đakovačko sjemenište posljednji put osvojilo je prvo mjesto u nogometu na kongresu 2008. godine. Kako su proslavili ovaj uspjeh najbolje je pogledati u video zapisu:

    Podsjetimo, Bogoslovno sjemenište u Đakovu i Đakovačko-osječka nadbiskupija domaćini su VII. Kongresa bogoslova dijecezanskih velikih sjemeništa iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine, koji se pod geslom “Živite dostojno poziva kojim ste pozvani!” održava od petka do danas.

    Kongres bogoslova je zajednički susret svećeničkih pripravnika i kandidata s područja svih (nad)biskupija Hrvatske, Bosne i Hercegovine te Srbije, koji svoju svećeničku formaciju, uz filozofsko-teološki studij na bogoslovnim učilištima, stječu u velikim sjemeništima u Đakovu, Puli, Rijeci, Sarajevu, Splitu i Zagrebu. Prvi takav susret održan je 2006. godine upravo u Đakovu – u povodu jubileja 200. obljetnice osnutka Bogoslovnog sjemeništa u Đakovu, a na inicijativu mons. Josipa Bernatovića, tadašnjeg rektora đakovačkog sjemeništa.

    Foto: Screenshot

    Komentirajte

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

    Blog