Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Relikvije svetog Ivana Pavla II. u Đakovu

  Na Čistu srijedu, 14. veljače 2018., počela je deveta kampanja Inicijative „40 dana za život – Hrvatska za prestanak pobačaja u našoj domovini i u svijetu“. Ova najraširenija korizmena kampanja do sada trajat će do 25. ožujka i u njoj će službeno sudjelovati 27 gradova s 28 mjesta bdjenja.
  Inicijativa 40 dana za život je za zaštitnika svoje molitvene kampanje izabrala sv. Ivana Pavla II. pa će od 2. do 4. ožujka u Đakovu biti njegove relikvije, odnosno tkanina natopljena krvlju sv. Ivana Pavla II. Naime, relikvija obilazi gradove u Hrvatskoj uključene u Inicijativu, a do kraja korizme obići će svih 28 mjesta bdijenja.
  „Vjerujem da znamo koliko je sv. Ivan Pavao II bio važan za priznanje Hrvatske, poznata nam je njegova ljubav prema Hrvatskom narodu, te njegova izuzetna privrženost zaštiti nerođenog života za čega se zalaže i inicijativa 40 DANA ZA ŽIVOT bdijući pred bolnicama i domovima zdravlja u 28 gradova diljem Hrvatske, kako bi se zaustavio pobačaj. Pozivamo vas da 2. ili 3. ožujka navečer dođete u katedralu i počastite svečeve relikvije,“ piše na web stranici đakovačke Župe Svih Svetih.

  Foto: Facebook 40 dana za život – Đakovo

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog