Friend Links

  • Cheap NFL Jerseys
  • China Wholesale Jerseys Online
  • Otrov na osječkim ulicama?!

    Osječane je jučer uznemirio prizor uginulih golubova na nekoliko lokacija u širem centru. U Policijskoj upravi  osječko-baranjskoj ističu da tek treba utvrditi je li riječ o bolesti ptica ili su golubovi namjerno otrovani te najavljuju i službeno priopćenje o tome. U Osijeku su posljednjih dana u strahu vlasnici pasa  jer netko, navodno, ostavlja otrov po gradu. Službeno su policiji prijavljena dva slučaja trovanja iako iz Udruge za zaštitu i promicanje prava životinja tvrde da ih je više.

    Glasnogovornik Policijske uprave Osječko-baranjske Dario Premec ističe kako se trenutačno istražuju dojave građana o sumnjivom prahu kojim su, navodno, otrovani psi, dok se, što se golubova tiče, tek treba utvrditi je li riječ o bolesti ili su i oni otrovani.

    Tijekom jučerašnjeg dana i noći zaprimljeno je ukupno 50-ak dojava građana o pronalasku sumnjive tvari za koju smatraju da je otrov odnosno o uginulim ili omamljenim golubovima. O istom su obaviještena sva nadležna tijela, a higijeničarske i veterinarske službe vrše sanaciju terena, objavio je Županijski centar 112 Osijek. 

    Komentirajte

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

    Blog