Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Ministar Tolušić: “Samo uspješni poljoprivrednici mogu biti nositelji razvoja”

  Na Poljoprivrednom fakultetu u Osijeku, pod pokroviteljstvom i u suorganizaciji Ministarstva poljoprivrede, danas je održana 3. Nacionalna poljoprivredna konferencija ”Slavonika” na kojoj je sudjelovalo oko 350 sudionika.
  Sudionicima se obratio i ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić koji je u ekskluzivnom razgovoru za Radio Đakovo istaknuo da “poljoprivredna djelatnost ima svijetlu budućnost ne samo u Slavoniji, nego i u cijeloj Hrvatskoj.”

  Za ozbiljniji iskorak u poljoprivredi potrebno je i vrijeme, odnosno da naši poljoprivrednici budu u stanju sami povlačiti sredstva iz europskih fondova.

  Ministar Tolušić ocjenjuje da je stanje u poljoprivredi moglo biti i bolje, ali da je ta proizvodnja bila zapostavljena u proteklih dvadesetak godina.

  Na pitanje tko u hrvatskim prilikama može biti nositelj razvoja poljoprivrede, jesu li to mala obiteljska poljoprivredna gospodarstva ili veliki proizvođači ministar Tolušić odgovara da nema “velikih i malih”.

  Ministra Tolušića pitali smo i za sudbinu njegova pomoćnika Damira Agičića zbog upute inspektorima da ne poduzimaju kontrole u vrijeme uskrsnih blagdana.

   

   

  Foto: Radio Osijek

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog