Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • JINXI otkrivaju prve goste koncerta u Domu sportova

  Još nas nešto više od mjesec dana dijeli od velikog koncerta Jinxa 4. svibnja u zagrebačkom Domu sportova, na kojem će na velikoj pozornici, u proširenom sastavu, predstaviti kako aktualni album ‘Pogrebi & Pomiriši’ tako i cijeli niz hitova iz karijere, među kojima će se naći i neke rijetko izvođene, a rado slušane pjesme.

  Na koncertu će im se pridružiti i nekoliko glazbenih gostiju, a prigodu da otvori koncert prije Jinxa  dobila je beogradska noise-pop četvorka Artan Lili, koja je već poznata zagrebačkoj publici!

  Artan Lili inače dolaze u Zagreb na krilima novog singl-spota ‘Nije svejedno’ u Lampshade Media izdanju, koji je odmah po objavljivanju postao veliki regionalni hit. Na sceni su od 2013. godine, a četvorku čine Romana Slačala (vokal i daire), Bojan Slačala (bas i vokal), Marko Ajković (bubanj) i Dragan Knežević (gitara).

  “Veoma se radujemo pozivu Jinxa da nastupimo kao gosti na njihovom velikom zagrebačkom koncertu u Domu sportova, a koji s nestrpljenjem iščekujemo svi zajedno. Biće to noć za pamćenje i što se nas lično tiče, veliko zagrijavanje pred naš veliki koncert u Zagrebu koji nas očekuje na jesen” – ističu Artan Lili.

  Sigurni smo da će ova kombinacija oduševiti publiku Jinxa, a uskoro ćemo najaviti još neke od gostiju zagrebačkog koncerta.

  Spot ‘Nije svejedno’ pogledajte na YouTube kanalu, a fotografije Ivane Čuture u visokoj rezoluciji preuzmite ovdje.

  Više o koncertu pratite na Facebooku. 

  Ulaznice su do dana koncerta u prodaji po redovnim cijenama:

  PARTER | 100 kn

  TRIBINA | 115 kn

  Prodajna mjesta:

  Rockmark – Berislavićeva 13, Zagreb

  Dirty Old Shop – Tratinska 18, Zagreb

  Dallas Music Shop Rijeka – Splitska 2A

  Dallas Records – Paromlinska 49/1, Zagreb

  Prodajna mjesta Eventima

  eventim.hr

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog