Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Hitnoj pomoći dva nova vozila


  Đakovačkoj ispostavi Zavoda za hitnu medicinu Osječko-baranjske županije danas su isporučena dva suvremena vozila koja će dodatno poboljšati pružanje hitne medicinske pomoći, doznajemo od ravnateljice Silvane Sabo.
  Isporučena vozila dio su nabavke, odnosno zanavljanja svih vozila na području cijele Osječko-barnjaske županije koju pokriva 9 timova, pojašnjava ravnateljica ističući da su vozila opremljena najsuvremenijom opremom.

  Najnovijim vozilima u potpunosti je obnovljen vozni park Županijskog zavoda za hitnu medicinu.

  U planu je, kako najavljuje ravnateljica Županijske hitne pomoći Silvana Sabo, nabavka još pet vozila od kojih će jedno biti namijenjeno đakovačkoj ispostavi.
  Ravnateljica Sabo ističe također da je Zavod za hitnu medicinu Osječko-baranjske županije najbolje opremljen i da prednjači svojom opremom u odnosu na druge zavode u Hrvatskoj.
  “Raspolažemo i s drugim pokazateljima kao što je broj uspješnih reanimacija, a za prošlu godinu je to skoro 18 posto, što predstavlja rezultat i u odnosu na neke svjetske razmjere”, dodaje ravnateljica Županijskog zavoda za hitnu medicinu ističući također da je vrijeme izlaska za intervencije prvog stupnja hitnosti ispod 10 minuta, odnosno devet i pol, a za drugi i treći stupanj je dolazak do 15 minuta u prosjeku.

  Foto:Hitna Đakovo

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog