Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Goran Bošković napisao pjesmu Arteškom Bunaru

  Četiri mjeseca nakon objavljivanja posljednje pjesme ‘Lipa Luco’, Tabovci predstavljaju novi singl ‘Bekrija’. Nakon prve pjesme, koja je otkrila sjajne vokalne i instrumentalne sposobnosti, nova pjesma donosi vedrinu, optimizam i razigranost simpatičnih Slavonaca koji se, zajedno sa svojim autorskim timom, odlično snalaze u country prizvucima. Goran Bošković odgovoran je za glazbu i tekst dok aranžman potpisuje Zvjezdan Marjanović, u čijem studiju je pjesma snimana. Miks i mastering odrađeni su u suradnji s Antom Akrapom.

  “Užitak mi je raditi s mladim i talentiranim dečkima iz Taba. U svaku novu pjesmu koju napišem unesu svoj osobni pečat i ostave svoj šarm i duh, koji ovim pjesmama tako dobro stoji. ‘Bekrija’ je posebna pjesma puna dvosmislenih stihova koje je Pejo (pjevač benda) savršeno doživio i prenio i mislim da im baš dobro stoji,” – rekao je autor Goran Bošković.

  Tabovci su: Domagoj Vukovarac (kontra), Domagoj Tomljanović (prim), Filip Mendelski (bas), Igor Gavran (basprim II), Robert Tešanović (bubanj) i Hrvoje Karalić (basprim I).

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog