Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Web anketa: Treba li smijeniti Antu Ramljaka s pozicije vladinog povjerenika za Agrokor?

  Predsjednik Hrvatske udruge poljoprivrednika Tihomir Jaić u četvrtak je od izvanrednog povjerenika Agrokora Ante Ramljaka zatražio da ode s tog mjesta te pozvao premijera Plenkovića da ga smijeni, ako to sam ne učini. Ramljakovu smjenu tražila je i Udruga malih dioničara, piše tportal.hr.

  Ističući na konferenciji za novinare ispred sjedišta Agrokora kako ne želi da se Hrvatsku udrugu poljoprivrednika proziva jer nije reagirala na vrijeme, pozvao je Ramljaka da, na temelju informacija koje su se pojavile u medijima i koje, kako je rekao, pokazuju njegovu povezanost s tvrtkama koje posluju s Agrokorom, iz moralnih razloga podnese neopozivu ostavku na mjesto izvanrednog povjerenika.

  ‘Ukoliko on to ne želi učiniti, pozivamo premijera Andreja Plenkovića da konačno počne raditi svoj posao i da smijeni Ramljaka’, rekao je Jaić.

  Jaić je podsjetio na medijske objave iz kojih proizlazi da su savjetnici izvanredne uprave Agrokora, kao i Knigthead fond, izravno ili neizravno povezani s Antom Ramljakom, te na tvrdnje Udruge malih dioničara Agrokora da je priznavanje problematičnih jamstava dovelo u pitanje solventnost nekih Agrokorovih kompanija.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog