Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Web anketa: Da su danas parlamentarni izbori, za koju stranku biste glasovali?

  HDZ je i dalje najjača stranka, SDP je zaustavio trend pada rejtinga, Živi zid je treća po redu politička snaga u zemlji s trendom blagog rasta, a MOST čvrsto drži četvrto mjesto. Proizlazi to iz rezultata prvog ovogodišnjeg Crobarometra koji je za Dnevnik Nove TV provela agencija IPSOS između 1. i 20. siječnja na uzorku od 969 punoljetnih građana iz cijele Hrvatske, piše jutarnji.hr.

  Potpora HDZ-a iznosi 30,1 posto (u prosincu 31,9%), a, prema istraživanju, SDP u siječnju ima podršku 20,9 posto, što je oporavak u odnosu na prosinac kada su pali na 18,9 posto.

  Istraživanje, međutim, ne obuhvaća kampanju Davora Bernardića kojom se promovirao u zaštitnika satire i borca za slobodu govora, što je za posljedicu imalo val ismijavanja. Na trećem mjestu je Živi zid koji peti mjesec uzastopno raste. Podupire ih 13 posto birača, a u prosincu ih je podržavalo njih 12,4 posto. Na četvrtom mjestu je MOST s podrškom od 6,8 posto, što je pad u odnosu na mjesec ranije kada ih je podupiralo 7,3 posto ispitanika.

  Stranka Bandić Milan 365 u siječnju je imala potporu 3,4 posto birača, a među strankama s manjom podrškom slijedi regionalni IDS koji podupire 2,5 posto ispitanika, potom HNS s potporom 2,4 posto. Stranka Pametno ima podršku 2,4 posto ispitanika, HSS bi biralo njih 2,1 posto, a HSU 1,9 posto.

  U ovotjednoj Web anketi pitamo Vas:

  Da su danas parlamentarni izbori, za koju stranku biste glasovali?

  View Results

  Loading ... Loading ...

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog