Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Web anketa: Pratite li Big Brother?

  Big Brother (hrv. veliki brat) je iznimno kontroverzna i popularna televizijska reality show franšiza. Prvo izdanje ove emisije prikazano je u Nizozemskoj 1999. godine iz produkcije kuće Endemol na televizijskoj postaji Veronica. Naziv programa potječe od imena diktatora iz romana “1984”. Georgea Orwella, koji je sveprisutan i ima potpunu kontrolu nad svojim podanicima.

  Program prati grupu ljudi, koja živi u kući izoliranoj od vanjskog svijeta pod budnim okom televizijskih kamera i mikrofona. Kamere su uključene 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu, a gledatelji imaju priliku pratiti živote stanara. Jednom tjedno stanari predlažu (nominiraju) dva kandidata za izbacivanje iz kuće, a publika glasovanjem odlučuje koga od njih treba eliminirati iz programa. Pobjednik je onaj tko preživi sva glasovanja i ostane posljednji u kući. Pravila o nominacijama, izbacivanju i izlascima iz kuće su promijenjiva, kao i mnogi drugi detalji u originalnom formatu Big Brothera (čak i samo ime showa). Big Brother je stekao veliku popularnost u zemljama u kojima se prikazivao. Pobjednik se nagrađuje velikom svotom novca.

  Big Brother 2018 je deveta sezona hrvatskog reality showa Big Brother na RTL-u, a započela je 27. siječnja 2018. godine.

  Nakon dvije godine stanke, Big Brother se vratio u programu RTL-a. Nova Big Brother kuća gradila se u Jadran filmu te je najveća do sad. Pripreme za najpoznatiji reality show traju od početka listopada, a na projektu radi 150 ljudi. Stanari uživaju u prostoru od 1150 kvadrata, a na raspolaganju imaju, između ostalog, i jacuzzi usred dnevnog boravka. Opremljena je s 50 novih 4k kamera koje snimaju svaki korak u potpuno kontroliranom okruženju. Jedina mjesta na kojima će kandidati imati privatnosti su kupaonica i pušionica, glavna nagrada za koju se stanari bore iznosi pola milijuna kuna.

  Pratite li Big Brother?

  View Results

  Loading ... Loading ...

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog