Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Web anketa: Podržavate li čin Marina Strmote?

  Državni tajnik u Ministarstvu demografije Marin Strmota u utorak je podnio ostavku usred konferencije za novinare. Napravio je to dok je kraj njega stajala ministrica demografije, obitelji i mladih Nada Murganić.

  -Slažem se s vama, ovo je jedan veliki folklor. Nakon godinu i četiri mjeseca u vladi kao demograf i mladi čovjek smatram da ovo nije dovoljno ozbiljno i s današnjim danom podnosim ostavku na mjesto državnog tajnika. Država izumire, imamo najgore stanje od kad postoji država. Ovako neozbiljno pričati o ovome… Ja kao mladi čovjek, građanin Hrvatske, otac dvoje djece, suprug nezaposlene supruge, nezaposlenih roditelja, ne vjerujem da će se išta riješiti ovakvim pristupom, rekao je Strmota.
  Ministrica Murganić bila je vidno šokirana, a to odaje i grimasa na njenom licu. Priznala je da nije ništa znala.

  Ministrica je bila začuđena: “Naravno da nisam znala. To je nestrpljenje jednog mladog čovjeka, jednog znanstvenika”, rekla je Murganić.

  Marin Strmota vratio se na stari posao na Ekonomskom fakultetu na kojem je radio kao profesor na Katedri za demografiju i prije nego što je postao državni tajnik u Ministarstvu za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

  Podržavate li čin Marina Strmote?

  View Results

  Loading ... Loading ...

  Foto: Facebook

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog