Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Oporbeni vijećnici: “Osim zapošljavanja rodbine, prijatelja i kumova, gradska vlast ne radi ništa”

  “Osim zapošljavanja uskog kruga stranačkog vodstva, najuže rodbine, prijatelja i kumova, nova gradska vlast ne radi ništa, a hvali se s projektima bivše vlasti,” čulo se na konferenciji za novinare oporbenih vijećnika Koalicije Srcem za Đakovo; Zorana Vinkovića, Gorana Solde, Ankice Mandić, Ljiljane Pološki Jurjević, Mile Kaselja i Florijana Eberhardta koja je održana uoči sutrašnje sjednice Gradskog vijeća.

  Najavili su da će doći na sjednicu, a hoće li ostati na njoj ovisit će o tome hoće li gradonačelnik odgovoriti na njihov ponovljeni poziv na razgovor u vezi proporcionalnog sudjelovanja u radnim tijelima Vijeća. Ne odustaju ni od zahtjeva da njima kao, kako kažu, “pravoj oporbi” pripada funkcija potpredsjednika Gradskog vijeća.

  Vinković je kritizirao izostanak projekata koje je gradska vlast najavila

  Uz direktore gradskih tvrtki i ustanova, gradska vlast namjerava zaposliti još 16 osoba u gradskoj upravi, tvrdi Vinković, a HNS-ovu Ankicu Mandić posebno čudi, kako kaže, “gradonačelnikova komunikacija šutnjom”

  Umjesto objedinjavanja i racionalizacije, gradska vlast osniva nova poduzeća i institucije pa ih grad ima devet koji su na teret gradskog proračuna, upozorio je Goran Soldo.

  Oporbeni vijećnici potvrdili su da će doći i na sutrašnju sjednicu Gradskog vijeća koja je zakazana za 9 sati, a njihov ostanak na sjednici ovisi o raspletu, odnosno tijeku događanja.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog