Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • U polju pronašao ručni bacač

  U poslijepodnevnim satima 11. siječnja građanin je u polju kod Gorjana pronašao ručni bacač raketa „Zolja“ i tri kumulativne ručne bombe. Na mjesto pronalaska izišao je policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu, koji je preuzeo bacač i bombe.

  Policija podsjeća građane da je još uvijek u tijeku akcija „Manje oružja, manje tragedija – Izbacimo uljeza“, a prema Zakonu o oružju, oružje se može predati uvijek, a protiv osobe koja ga dragovoljno predaje neće se pokretati kazneni niti prekršajni postupak.

  Uz poziv građanima koji još negdje u svojim domovima čuvaju ili skrivaju oružje ili eksplozivna sredstva da bez straha od sankcija to prijave policiji, policija iz moli da ne donose sami oružje i eksplozivna sredstva u policijske postaje kako ne bi došlo do njihovog aktiviranja i neželjenog ozljeđivanja, već da o svojoj nakani predaje obavijeste na broj 192 ili najbližu policijsku postaju. Policija će poslati stručne i osposobljene policijske službenike u civilu, koji će opasna sredstva preuzeti na siguran način.

  Dragovoljna predaja oružja vremenski je neograničena, a zainteresirani se o svemu dodatno mogu informirati i putem besplatne telefonske linije 0800 88 92.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog