Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Suradnja različitih kršćanskih zajednica je dobra

  Danas, 18. siječnja, počinje ovogodišnja molitvena osmina za jedinstvo kršćana koja će, pod sloganom “”Desnica tvoja, Gospodine, snagom se prodiči”, trajati do 25. siječnja.
  Prvi molitveni susret, kako doznajemo od dr. Antuna Japundžića, profesora đakovačkog KBF-a na Katedri ekumenske teologije, održat će se danas u osječkoj Župi svetog Ćirila i Metoda u 17 sati i 30 minuta.

  Ovogodišnju molitvenu osminu priredili su kršćani sa Kariba

  Suradnja različitih kršćanskih zajednica na području Đakovačko-osječke nadbiskupije je dobra, ocjenjuje profesor Japundžić.

  U subotu se molitvena osmina za jedinstvo kršćana nastavlja u Evangeličkoj crkvi u Osijeku, a središnje ekumensko molitveno slavlje u Osijeku u sklopu Molitvene osmine za jedinstvo kršćana predvodit će đakovačko-osječki nadbiskup Đuro Hranić u nedjelju, 21. siječnja u 17 sati u kapucinskoj crkvi svetog Jakova.
  Predviđeni su još susreti u osječkoj Reformiranoj crkvi, u Srpskoj Pravoslavnoj Crkvi, a posljednji susret ovogodišnje Molitvene osmine za jedinstvo kršćana održat će se u četvrtak, 25. siječnja u 17 sati u Baptističkoj crkvi.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog