Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Pobjeda košarkaša u Belišću

  U 10. kolu prvenstva Druge lige – ISTOK košarkaši KK ĐAKOVA ubilježili su novu pobjedu i tako nastavili neprekinuti niz pobjeda ove sezone. Na gostujućem terenu važan uspjeh ostvaren je protiv KK BELIŠĆA rezultatom 64:76 ( 44:44 ).

  Najefikasniji je bio Antun Hrkač koji je postigao 28 poena, Kristijan Vladović 15, Ivan Car 13, Matej Češkić 8, Stjepan Hajduković 7, Ivan Miličević 5, a nastupili su još Matej Blažević, Marko Tadić, Matija Prša, Marko Martinović i Marin Namjesnik.

  “Iako su ovom pobjedom odmaknuli drugoplasiranim Belišćanima na tablici, još uvijek je sasvim dovoljno izazova do kraja natjecanja za đakovačku ekipu. Zasigurno je svaka utakmica važna, a prva slijedeća, idući vikend, na programu je protiv KK VUKOVAR. Mladi Vukovarci pošteno su namučili Đakovčane u prvom dijelu prvenstva. Nema dvojbe da će to pokušati i ovaj put. Pokušat ćemo odigrati najbolje što možemo te se nadamo dobroj košarci za naše sugrađane i simpatizere koje pozivamo da nas podrže”, najavljuje predsjednik KK Đakovo Robert Majstorović.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog