Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Organizirao sahranu za živu baku

  Nakon nedavne emisije “Izravno” u kojoj su se brojni slušatelji požalili na neugodna iskustva iz KBC-a Osijek, danas nam se obratio i Josip Šogorić iz Semeljaca koji je, kako kaže, doživio pravi šok.
  Njemu je, naime, preko doma za starije iz obližnjeg slavonskog mjesta, a u kojemu je bila smještena njegova baka, jučer oko 16 sati prenesena informacija o njezinoj smrti da bi danas, nakon što je još jučer organizirao sve za njezinu sahranu, na odjelu na kojem je ležala ustanovio da je živa.

  Josip je šokiran situacijom u kojoj se našao.

  Informaciju o bakinoj smrti, kako ističe vlasnik doma u kojem je bila smještena prije hospitalizacije stigla je iz KBC-a Osijek.

  Šogorić traži odgovornost za propust koji se dogodio.

  Iz Kliničkog bolničkog centra Osijek, na naš upit, stiglo je očitovanje u kojem se navodi da je “pacijentica M. M. ( rođena 1923. godine) zaprimljena u Klinički bolnički centar Osijek na Objedinjeni hitni bolnički prijam dana 25. siječnja 2018. godine u 9:17 sati u pratnji vlasnika Doma za stare i nemoćne Kanisek. Pacijentici je pružena potrebna liječnička pomoć te je nakon toga hospitalizirana na Klinici za unutarnje bolesti.
  Ravnateljstvo KBC Osijek nema saznanja da je bilo tko od naših djelatnika izvijestio Dom za stare i nemoćne Kanisek da je njihova štićenica preminula. Uvidom u evidenciju ispisa odlaznih poziva za dan 25. siječanj 2018. iz KBC-a Osijek, vidljivo je kako nije upućen poziv prema broju vlasnika Doma za stare i nemoćne Kanisek. Samim time ne možemo utvrditi istinitost navoda obitelji.
  Kao kontakt osoba u našem sustavu naveden je unuk pacijentice te po protokolu KBC-a Osijek u slučaju smrti, nadležni liječnik obavještava isključivo osobu koja je navedena kao kontakt osoba.
  Iskreno nam je žao zbog nastale situacije te se nadamo da će se utvrditi okolnosti koje su dovele do ovog slučaja”, ističe se u priopćenju Ravnateljstva Kliničkog bolničkog centra Osijek.
  Za komentar smo se ponovno obratili vlasniku Doma za starije i nemoćne u kojem je bila smještena baka s pitanjem jesu li se slične situacije događale i ranije i postoji li mogućnost da netko želi ugroziti posao kojim se vlasnik bavi.

  Foto:M.M.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog