Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Održana edukacija o ljudskim pravima

  U našem gradu od 16. – 24. siječnja održan je projekt „Edukacija o ljudskim pravima – za izjednačavanje Europskih vrijednosti“ ( Human rights education for European values equalization). Projekt je organiziran od strane udruge C:E:T platforma, odobren od Nacionalne agencije za mobilnost i programe Europske unije, a financiran sredstvima Europske unije u okviru Erasmus+ programa – ključna aktivnost 1 – Mobilnost osoba koje rade s mladima.

  Na tečaju je sudjelovalo 32 mladih iz Hrvatske, Ukrajine, Mađarske, Bugarske, Srbije, Makedonije, Grčke, Bosne i Hercegovine, Kosova i Crne Gore, a vodili su ga Tomislav Bogdan, predsjednik C:E:T platforme Hrvatska te Vojislav Vujić, izvršni direktor C:E:T platforme Srbija.

  Kroz tečaj je održan cijeli niz aktivnosti kao što su team building, diskusije, prezentacija partnerskih organizacija te sklapanje partnerstava na budućim projektima, prezentacija situacija vezanih uz ljudska prava u zemljama sudionicama, simulacije radionica primjenom znanja stečenih na ovom tečaju te izrada novih metoda za područje neformalne edukacije vezane za ljudska prava i migracije koje će biti korištene u budućim aktivnostima organizacija uključenih u ovaj projekt, ali i šire.

  Sudionici su kroz interkulturalne večeri isto tako predstavili svoje zemlje kroz upoznavanje s tradicijom, kulturom te proizvodima karakterističnim za zemlje iz kojih dolaze te su također obišli znamenitosti grada Đakova.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog