Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Web anketa: Što mislite o “Adventu u Đakovu”?

  “Čaroliji nema kraja na adventu đakovačkog zavičaja” slogan je ovogodišnjeg programa Svome Gradu za blagdane, odnosno Adventa u Đakovu u sklopu kojega se od 2. prosinca ove godine do 7. siječnja 2018. održava niz različitih kulturnih, zabavnih, sportskih i drugih priredbi i manifestacija među kojima je i Advent u Đakovu. Uz Grad i Turističku zajednicu, organizatori su Univerzal, Državna ergela i Đakovački vodovod. Paljenje prve adventske svijeće na novouređenom Strossmayerovm trgu je u subotu u 18:30, a na tom prostoru će se odvijati i ostali program Adventa u Đakovu.

  Na Trgu se odvija niz aktivnosti; adventske vožnje fijakerom Državne ergele, noćne vožnje, advent mirisim i okusima, zatim humanitarno umatanje darova, puštanje adventskih balona, adventske priče za najmlađe u suradnji s Gradskom knjižnicom, koncerti…

  Poseban program priprema se uoči Božića kada stiže i Betlehemsko svjetlo u Đakovo, a na Badnjak će biti i žive jaslice na Trgu, te prigodni glazbeni program u kojem će, uz Đakovčane, nastupili su ili će nastupiti i neka poznata imena poput Jelene Radan, Meritas, Vatre, Fluentes, a predviđeno je i paljenje adventskih lampica.

  Prošloga petka na Strossmayerovom trgu otvorena je i klizališna sezona. Cijeli program pogledajte na Program.

  Što mislite o „Adventu u Đakovu“?

  View Results

  Loading ... Loading ...

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  Blog