Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Veličanstvene žive jaslice na Strossmayerovom trgu

  Nakon sinoćnjeg uprizorenja živih jaslica pred velikim brojem Đakovčana na Strossmayerovom trgu, nešto skromnije žive jaslice ponovljene su i danas.
  -Puno gradova i sela oko Đakova imaju žive jaslice. Mislim da bi bilo šteta da i naši Đakovčani ne mogu uživati u ovom blagoslovu, ovakvom uprizorenju Kristova rođenja. U pripremi su sudjelovali zaista mnogi. Zahvalio bih se stvarno svima – volonterima, drugom i trećem razredu drvodjelaca Strukovne škole koji su izgradili štalicu, gospodinu Situ koji je napravio ogradu… Zahvaljujem se i Gradu i Univerzalu čiju su djelatnici cijelu noć pazili na životinje. Zahvaljujem se i gospodinu iz okolice Đakova koji nam je “posudio” svoje životinje i brinuo se za njih. Dakako, hvala i župniku Ćorluki koji je ovo podržao, rekao nam je organizator i župni vikar Župe Svih Svetih velečasni Marin Putilin.

  Žive jaslice prvi puta su postavljene na Strossmayerovom trgu.
  -Imali smo par nekih minusa, ali mislim da je sve u svemu…meni osobno to je jedan veliki blagoslov. Što se tiče izvedbe čini mi se da je danas bilo uspješnije. Ali mislim i da je sinoć, nakon dječje ponoćke, bilo prekrasno, dodao je velečasni Putilin. A sudeći po komentarima sugrađana, zaista i je bilo prekrasno.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog