Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Klizanje prvi dan besplatno

  I dok su u drugim gradovima adventski sadržaji počeli odmah s početkom samog došašća, u Đakovu od sutra počinje središnji dio programa”Svome Gradu za blagdane”, odnosno “Advent u Đakovu”. Otvorenje Adventskog sajma najavljeno je za 10 sati na Strossmayerovom trgu gdje su postavljene drvene kućice u kojima će obrtnici, udruge, obiteljska poljoprivredna gospodarstva i domaća radinost ponuditi svoje proizvode.

  Za sutra u 13 sati najavljuje se i početak rada klizališta koje se također nalazi na Strossmayerovom trgu. Prvog je dana klizanje za sve građane besplatno, a novu će sezonu u društvu najmlađih otvoriti gradonačelnik Marin Mandarić.

  Sutra u prijepodnevnim satima predviđene su i adventske vožnje fijakerom, program “Najmlađima pričamo blagdansku priču” od 11 sati, koji realizira Gradska knjižnica, te program jahanja za djecu u zatvorenoj jahaonici.

  U 18 sati je prvo paljenje lampica na Trgu, a od 20:30 je koncert grupe Autobahn.

  Sadržaji Adventskog sajma nastavljaju se u subotu tijekom cijelog dana, a tijekom prijepodnevnih sati na korzu će se nuditi čobanac po povoljnim cijenama, a prihod je namijenjen za kupnju uređaja “Play attention” za djecu s ADHD-om.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog