Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Web anketa: Što biste učinili sa zgradom “Mimoza”?

  Nekad socijalistička ljepotica, danas kapitalističko ruglo. Zgrada “Mimoza”, s površinom većom od 8 000 četvornih metara, nekada je bila upravna zgrada PIK-a Đakovo, a kasnije Đakovštine. Ova zgrada, čiji vlasnik je država, dijelom je pokazatelj brige države za svoju imovinu. Uoči drugog kruga svibanjskih lokalnih izbora, premijer i predsjednik HDZ-a Andrej Plenković posjetio je Đakovo. U njegovoj pratnji bio je i Ministar državne imovine Goran Marić, kojeg su novinari pitali o budućnosti ove zgrade:

  “To ponajviše ovisi o Gradu i gradonačelniku i Gradskom vijeću koje predlaže Ministarstvu državne imovine u koju će svrhu upotrijebiti taj objekt i, ako je to u društveno prihvatljivu i korisnu svrhu, Ministarstvo će predložiti Vladi darivanje takve nekretnine koja je procijenjena na oko 23 milijuna kuna,” rekao je ministar.

  Nedavno smo na našoj Facebook stranici objavili fotografiju “Mimoze” i pitali: “Šta ćemo s njom?” Među zanimljivijim rješenjima pojavila se i “javna kuća”, a neki od komentara su postali odgovori u našoj ovotjednoj Web anketi:

  Što biste učinili sa zgradom "Mimoza"?

  View Results

  Loading ... Loading ...

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog