Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • “Stvarna oporba” napustila sjednicu Gradskog vijeća

  dav


  Nezadovoljni odnosom, odnosno odgovorom aktualne gradske vlasti prema zahtjevu da jedno potpredsjediničko mjesto u Gradskom vijeću pripadne “stvarnoj oporbi” te da radna tijela Vijeća budu sastavljena u skladu s izbornim rezultatima i odnosom snaga u Vijeću, šest oporbenih i nezavisnih vijećnika; Zoran Vinković, Goran Soldo, Ivan Drobina, Florijan Eberhardt, Ankica Mandić i Ljiljana Pološki Jurjević, napustili su sjednicu Gradskog vijeća.
  Ovi oporbeni i nezavisni vijećnici smatraju da SDP nije oporba nego da zajedno s HDZ—om i Mostom predstavlja vladajuću većinu u Gradskom vijeću iako je SDP-ova vijećnica Sanja Bježančević izjavila da je njezina stranka u oporbi.

  dav


  “Stvarna oporba”, kako se nazivaju, očekuje nastavak razgovora s gradonačelnikom i prihvaćanje njihovih zahtjeva što je, kako su potvrdili na konferenciji za novinare nakon napuštanja sjednice, uvjet za povratak u Vijeće.
  Vijećnici HDZ-a, Mosta i SDP-a u nstavku sjednice bez veće su rasprave prihvatili sve točke predviđenog dnevnog reda.

  dav


  Uoči današnje sjednice Gradskog vijeća na jučerašnji apel sedam oporbenih vijećnika odgovorili su iz Mosta.
  “Retorika kojom se važe i mjerka kome ide koliko uopće nas ne zanima. Nužno je istaknuti da su u radna tijela Vijeća uključeni stručnjaci, odnosno osobe koje nisu vijećnici, ali sasvim sigurno bolje poznaju određenu tematiku i bolje mogu servisirati vijećnike”, odgovorio je na oporbeni apel Robert Majstorović, vijećnik i predsjednik Mosta.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog