Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Nema više cjepiva protiv gripe

  U đakovačkoj ispostavi Službe za epidemiologiju Zavoda za javno zdravstvo Osječko-baranjske županije nema više cjepiva protiv gripe, doznajemo od doktora Tomislava Dijanića.
  “Istina je, cjepiva više, koliko ja imam informacija, nema. U svakom slučaju, u našoj ga ispostavi više nema, a, kako imam informacije od obiteljskih liječnika, nemaju ga ni oni. Kao i svake godine, i ove godine dobili smo količinu cjepiva na temelju prošlogodišnje potrošnje, odnosno 2.320 doza za našu ispostavu, za područje naše Đakovštine i većinu toga smo proslijedili obiteljskim liječnicima, a manji broj smo ostavili nama. Zašto je ove godine veća potrošnja, odnosno zašto je tako brzo nestalo cjepiva, a vjerojatno je više ljudi odlučilo cijepiti se, a zbog čega je to – nemam pravog odgovora”, pojasnio je dr. Dijanić.
  Prema riječima doktora Dijanića, cjepiva najvjerojatnije više uopće neće biti.
  “One informacije koje ja imam govore da cjepiva vjerojatno više neće biti, a ako bude to će biti minimalne količine. Kažem, ne očekujem cjepivo, a ono koje je došlo je distribuirano i možemo smtrati da ga više neće biti,” zaključuje dr. Dijanić.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  Blog