Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Jeftinija komunalna naknada

  Za sljedeći četvrtak, 16. studenoga u 15 sati, sazvana je 3. sjednica Gradskog vijeća, a na dnevnom redu, osim prijedloga odluke o gradskim porezima, naći će se i prijedlog odluke o vrijednosti boda za obračun komunalne naknade prema kojemu se, kako doznajemo od Antuna Galića, zamjenika gradonačelnika, predlaže korekcija cijene koja će u konačnici značiti smanjenje komunalne naknade do 6 posto, što ovisi o zoni. Prema tom prijedlogu, ukupno zaduženje u ovoj godini iznosi 5,6 milijuna kuna, a predloženom promjenom vrijednosti boda na godišnjoj razini zaduženje za komunalnu naknadu bit će manje za oko 380 tisuća kuna.
  Na dnevnom redu 3. sjednice Gradskog vijeća je i procjena rizika od velikih nesreća za područje Grada Đakova, a vijećnici će odlučivati i o imenovanju predsjednika i članova Kulturnog vijeća, Savjeta mladih te predsjednika i članova Povjerenstva za organizaciju Strossmayerovih dana.
  U materijalima za 3. sjednicu Gradskog vijeća predlaže se i imenovanje Sanje Pavleković iz Pule za ravnateljicu Centra za kulturu.
  Sjednica će početi aktualnim satom, odnosno pitanjima i prijedlozima vijećnika.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog