Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Ministar Tolušić o aferi Agrokor: “Trebaju odgovarati oni koji su krivi”

  dav


  Ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić posjetio je danas Državnu ergelu gdje je prokomentirao i aferu Agrokor istaknuvši da postoji i sudogovornost svih vlada od devedesetih do 2016. godine, dok je za aktualnu vladu kazao da “nažalost samo baštini probleme koji se nakupljaju dvadesetak godina i koje ova vlada rješava”.

  Ministar Tolušić odbacio je i bilo kakvu vezu aktualnog ministra financija sa zbivanjima u Agrokoru naglasivši da trebaju odgovarati oni koji su krivi za to.

  Ministar poljoprivrede konstatirao je da se poticaji poljoprivrednicima isplaćuju kao nikad dosad te najavio avansa poticaja od 922 milijuna kuna u studenome, a ostatak u veljači sljedeće godine što će se sve odraziti na sjetvu.

  Odgovarajući na pitanje o osiguranju sirovine za drvoprerađivačku industriju ministar Tolušić rekao je da država neće više tolerirati šverc drvnom masom, posebno hrastovinom.

  dav


  Svoj prvi posjet Državnoj ergeli ministar je iskoristio kako bi se upoznao i s nedovršenim dijelom zatvorene jahaonice za što je najavio osiguranje dijela sredstava.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog