Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Župan Anušić posjetio Općinu Punitovci

  Župan osječko-baranjski Ivan Anušić posjetio je Općinu Punitovci gdje je s načelnicom Jasnom Matković održao radni sastanak na kojem je bilo riječi o projektima i temama od zajedničkog interesa, a posebno o radovima na odvodnji, o mjesnim domovima u općinskim naseljima, adaptaciji dijela područne škole u Jurjevcu Punitovačkom te katastarskoj izmjeri.

  Načelnica Jasna Matković ukazala je i na probleme vezane uz izgradnju kanalizacije čija izgradnja je počela 2008. godine.

  “Kanalizacija je započeta, izvođač radova je prestao raditi, vjerojatno je otišao u stečaj. 2013. ili 2014. godine, uspjela sam u sastancima sa Hrvatskim vodama osigurati dodatnih 2,5 milijuna kuna za nastavak radova. Izvođač radova, smatram da jako sporo radi svoj posao jer smo do 15. kolovoza trebali završiti tu jednu fazu. Ništa od toga, produženi su rokovi na 30. rujna, no mislim da će se tu morati donijeti malo teže mjere da bi oni do tada nešto napravili i povukli sredstva koja su im osigurana”, izjavila je načelnica Matković.

   

  Foto:M.M.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog