Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Vatra sa strništa zapalila šumu


  Vatrogasci Semeljaca, Koritne i Kešinaca jučer su gasili požar koji je zahvatio 2 hektara šume između naselja Šodolovci i Koritna, doznajemo od Marija Radonića, zapovjednika Vatrogasne zajednice Općine Semeljci.
  “Dojava o požaru stigla je u 15:30 sati kada su intervenirali vatrogasci DVD-a Koritna, a kada su vidjeli da sami ne mogu pogasiti taj dio terena onda su zvali DVD Semeljce, a zatim i DVD Kešince. Radilo se o dva hektara šume koja se proširila prema kanalima prvog reda , a požar je lokaliziran nakon što su stigli vatrogasci iz Kešinaca. Članovi DVD-a Koritna ostali su na požarištu do 20:30”, izjavio je Radonić.

  U gašenju je sudjelovalo dvadesetak vatrogasaca s tri navalna vozila, a uzrok požara je, kako ističe zapovjednik VZ Općine Semeljci, paljenje obližnjeg strništa.
  “Vlasnik jedne njive palio je strnište, odnosno slamu i vatra se proširila na šumu, a u intervenciji su sudjelovala tri društva sa po sedam vatrogasaca i po jednim navalnim vozilom i zapovijedno vozilo, odnosno kombi DVD-a Kešinci”, navodi Radonić.

  Foto: DVD Kešinci

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog