Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Prvi sajam rabljene dječje odjeće

  Teška gospodarsko-socijalna situacija primorava mnoge na snalaženje pa su tako sve popularniji sajmovi rabljene odjeće. Jedan takav, na kojem se nudila rabljena dječja odjeća, prvi put je održan i u Đakovu, u Palmotićveoj 1, doznajemo od Mirte Silov koja je, uz inicijatoricu Mihaelu Pundu i još nekoliko mama, jedna od organizatorica 1. đakovačkog sajma rabljene dječje odjeće.
  “Cilj akcije je bio pomoći mamama, nekima koji si ne mogu priuštiti ili izdvojiti neki veći iznos za neku odjeću, a isto tako i rješavanje robe od strane drugih mama, zatim druženje, a bilo je jako lijepo. Odaziv je bio dobar unatoč kiši i zadovoljni smo i nadamo se da će ubuduće biti još više zainteresiranih”, kaže suorganiziatorica ističući da je bilo 25 prodavača. Cijene su se kretale od 5 kuna po komadu odjeće do 50 ili 100 kuna, što ovisi o tome što se prodavalo; odjeća, obuća, dječje igračke ili oprema….
  Takav način prodaje uobičajen je vani, dok se kod nas još uvijek, posebno u manjim sredinama, zazire od takvih mjesta.
  Sve što se prodaje je kvalitetno, možda jednom ili dvaput korišteno, ne prodaje se nešto što je potrgano, uprljano.., kažu sudionici prvog sajma rabljene dječje odjeće.
  S obzirom na sve težu gospodarsku situaciju za očekivati je da će ovakve prodaje ubuduće biti sve posjećenije, ističe naša sugovornica.
  “Mislim da ima jako puno ljudi koji kupuju rabljenu odjeću, a to je kod nas u Đakovu, a ne znam zašto, još uvijek sramota pa kupuju po skrivećki”, navodi Mirta Silov

  Foto: Mihaela Punda

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog